Hvad er Canelé Konditori

Canelé er vores drøm om kager og søde sager

Vi ønsker at servere velsmagende konditorkager, der alle er kreeret helt fra bunden af eksklusive råvarer uden, at det bliver for krukket. Vi har kun faglærte konditorer, der går op i godt håndværk og at give en god smagsoplevelse til alle!

I det flotte gamle bindingsværkshus, der også huser Salig Simons Gaard, finder du vores lille konditori med de lækreste konditorkager. Vi har masser af hyggekroge, hvor du kan sidde og nyde varme drikke med klassisk konditorhåndværk, dog ofte med et lille tvist. Det er desuden muligt at tage kagerne med hjem i nydelig indpakning.

Hos Canelé er vores kager og bagværk bestemt af sæsonen, da vi ønsker at bruge råvarerne, når de er bedst. I vores butik har vi altid et bredt udvalg af kager og udover dem, er det desuden muligt at bestille vores speciallavede konditorkager til alle anledninger – fra den perfekte bryllupskage til dåbskagen eller bare til nogle hyggelige stunder.

Nyd dine kager hos Canelé
Du kan nemt have en hyggelig stund med søde sager i vores konditori.
Vi har ca. 20 pladser og altid friskmalet kaffe samt andre skønne drikke. Se vores menukort her
 
Tag kagen med hjem
Du kan desuden vælge kager fra vores store montre til at tage med hjem, hvis du lige mangler desserten eller kagen til kaffen hos svigerfamilien
 
Bestil festkager til bryllup eller andre festlige stunder
Udover vores daglige udvalg er vores konditorer altid klar til at lave den perfekte kage til jeres store dag.
Vi står altid klar til at holde et personligt møde, hvor vi finder ud af præcist, hvordan jeres kage skal være. Læs mere her.